Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 12:17 - Jumping

Vandecasteele springt zich in de kijker!

Op Nederlandse bodem wordt er deze week opnieuw internationaal gesprongen in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg en voor ons land komt daar onder andere Bart Jay Junior Vandecasteele aan de start. Vandecasteele begon gisteren meteen goed aan zijn concours en wist zich in de kijker te springen tijdens de 1.40m hoge kwalificatie voor de Grote Prijs. In het zadel van zijn 11-jarige Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel) zorgde hij in deze speedclass voor een foutloze ronde en zijn finishtijd van 70.70 seconden leverde hem een 4de plaats op.

 

Bovenaan het klassement zagen we hier de Zwitserse amazone Kaya Lüthi. Die zadelde de 16-jarige ruin Quintano Roo 2 (Quintero) en na een finishtijd van 68.32 seconden mocht zij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De Britse amazone Ellen Whitaker volgde na Lüthi op de 2de plaats. Zij rekende op de 9-jarige Spacecake (Stakkatol) die ze naar de meet wist te loodsen in 68.92 seconden. De 3de plaats tenslotte was voor de Duitser Tobias Bremermann, die met de 9-jarige Luftikus B 3 (Ludwigs AS) afklokte in 70.19 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions