Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 09:11 - Jumping

Guery en Devos scoren in hoofdrubriek Aken!

Met de Turkish Airlines-Prize of Europe stond gisterenavond op de grasterreinen van Aken direct een pittige 1.60m rubriek op het programma. Het was rubriek in twee rondes waarbij de beste 12 combinaties uit de eerste ronde zich plaatsten voor de tweede ronden en dit behoud van strafpunten.

 

Bij die 12 combinaties behoorden ook drie landgenoten, waaronder Jérôme Guery en zijn 11-jarige voshengst Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle). Nadat Guery in de eerste ronde al voor een foutloze rit wist te zorgen wist hij dit ook te doen in de tweede ronde en zijn finishtijd van 56.87 seconden leverde hem een 3de plaats op. Verder wist ook Pieter Devos tweemaal voor een foutloze ronde te zorgen met zijn 13-jarige merrie Mom’s Isaura (Tinka’s Boy). Hij klokte daarbij af in 57.95 seconden en volgde zo na Guery op de 4de plaats.

 

De winst moesten ze echter laten aan de Oostenrijker Max Kühner met de 10-jarige Elektric Blue P (Eldorado van de Zeshoek). Hij snelde in de tweede ronde foutloos naar de meet in 56.36 seconden en daarmee wist hij nipt de concurrentie achter zich te laten.

 

Verder wist ook de Portugese amazone Luciana Diniz de prestatie van onze landgenoten nog te overtreffen. Hij zette met haar 12-jarige Vertigo du Desert (Mylord Carthago) de klok stil op 56.55 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Voor Gregory Wathelet tenslotte was er net als tijdens de openingsrubriek eerder op de dag een 7de plaats. Hij bleef met Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden) foutloos in de eerste ronden, maar zag in de tweede ronde een balk uit de lepels rollen.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions