Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 07:18 - Jumping

Gregory Wathelet start in de prijzen in Aken

Nadat er dinsdag al een rubriek voor jonge paarden plaatsvond werd gisteren op het heilige gras van Aken ook de vijfsterrencompetitie op gang gesprongen. De openingsrubriek was gisteren voormiddag een 1.45m hoge speedclass en daarin was Gregory Wathelet meteen een van de prijswinnaars. Wathelet verscheen aan de start met zijn 10-jarige merrie Berline du Maillet Z (Berlin), met wie hij in Valkenswaard nog de CSI2* GP wist te winnen vorige maand, en een finishtijd van 65.47 seconden leverde hem een 7de plaats op.

 

De overwinning in deze openingsrubriek ging naar de Braziliaan Felipe Amarel met de 14-jarige Germantico T (Numero Uno). Amaral haalde meteen alles uit de kast, want met een chronotijd van 57.74 seconden slaagde hij er als enige in om de tijd onder de 60 seconden te houden.

 

De Fransman Laurent Goffinet volgde na Amarel op de 2de plaats. Hij stopte de klok in 62.75 seconden en volgde zo dus al op een grote afstand van Amarel. De Zweedse amazone Erica Swartz vervolledigde het podium op de 3de plaats. Swartz, die in het verleden nog reed voor de stal van Paul Maïs, stuurde de 9-jarige merrie Madonna (Flamenco de Semilly) naar de eindmeet in 63.65 seconden.

 

TAGS   |   ERICA SWARTZ   |   FELIPE AMAREL   |   GREGORY WATHELET   |   LAURENT GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions