Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2021 14:56 - Jumping

Steve Guerdat wint de Rolex Grand Prix!

Op Spruce Meadow in Calgary heeft de Zwitser Steve Guedat gisteren de zware Rolex Grand Prix op zijn naam weten te schrijven. De voormalige nummer 1 van de wereld rekende voor deze Grand Prix op de 12-jarige ruin Venard de Cerisy (Open Up Semilly), waarmee hij vorige maand nog deelnam aan de Olympische Spelen van Tokio, en was de enige die erin slaagde om zowel de eerste als de tweede ronde foutloos af te leggen.

 

De andere podiumplaatsen gingen beiden naar de Verenigde Staten met op de 2de plaats Kent Farrington en zijn 15-jarige BWP-er Gazelle (Kashmir Van Schuttershof). Hij wist in de tweede ronde eveneens voor een foutloze ronde te zorgen, maar had in de eerste ronde 4 strafpunten verzameld. Hetzelfde gold voor McLain Ward en de 11-jarige Kasper van het Hellehof (Emerald Van ’t Ruytershof). Zijn prestatie was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement.

 

TAGS   |   KENT FARRINGTON   |   MCLAIN WARD   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions