Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 17:41 - Jumping

Gilles Thomas wordt 3de in CSI4* GP Ascona!

In het Zwitserse Ascona heeft Gilles Thomas zonet voor een schitterende prestatie gezorgd in de afsluitende CSI4* GP! De voormalige Belgische Kampioen bij de Young Riders verscheen er aan de start met zijn 11-jarige ruin Konak (Nabab de Rêve) en was een van de 10 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. In die barrage kwam hij als 8ste combinatie opnieuw in de ring en zette hij opnieuw een sterke prestatie neer. Hij hield opnieuw de 0 op het scorebord en zijn finishtijd van 42.06 seconden leverde hem een mooie 3de plaats op.

 

De overwinning ging uiteindelijk naar de Nederlander Leon Thijssen, die net na Thomas in de ring verscheen. Thijssen zat in het zadel van de 11-jarige schimmelmerrie Faithless Mvdl (Ukato) en met een foutloze ronde in 41.63 seconden wist hij de concurrentie achter zich te houden. Daarmee verwees hij de Zwitserse amazone Barbara Schnieper naar de 2de plaats. Schnieper stond met de 12-jarige ruin Escoffier (Lord Z) op dat moment aan de leiding na een tijd van 41.70 seconden, maar moest dus uiteindelijk vrede nemen met de 2de plaats.

 

Naast Gilles Thomas was ook Wilm Vermeir een van de barragisten met de 12-jarige Joyride S (Toulon). Hij werd uiteindelijk 10de.

 

TAGS   |   BARBARA SCHNIEPER   |   GILLES THOMAS   |   LEON THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions