Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 14:51 - Jumping

Bart Clarys schittert opnieuw in Bonheiden!

Na zijn 3de plaats in de CSI2* GP van gisterenavond heeft Bart Clarys zonet op Jumping Bonheiden ook weten te schitteren in de laatste 1.45m hoge Longines Rankingproef. Clarys rekende voor deze slotrubriek van de CSI2* competitie opnieuw op zijn 10-jarige merrie Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue). Het duo hield het zowel in de 1ste als in de 2de  fase netjes foutloos en een finishtijd van 29.36 seconden leverde hen ditmaal een 2de plaats op.

 

Het was de Fransman Max Thirouin die hier een Belgische overwinning wist te voorkomen. Hij zat in het zadel van de 13-jarige merrie Utopie Villelongue (Mylord Carthago) en wist in de 2de fase de klok te stoppen op 28.51 seconden. Na haar overwinning in de 1.35m rubriek van vanmorgen was er ditmaal een 3de plaats voor de Nederlandse amazone Kim Emmen. Die rekende ditmaal op de 8-jarige ruin Daham en had er in de 2de fase 30.12 seconden voor nodig om haar omloop tot een goed einde te brengen.

 

Ook verderop in het klassement wisten zich heel wat landgenoten te klasseren. Zo was de 4de plaats voor Evelyne Putters met Eye of the Tiger (Carambole), de 5de plaats voor Pieter Kenis met Cold Play (Corporal VDL), de 7de plaats voor Kirsten Rombouts met Mowgli KR (Thunder van de Zuuthoeve), de 8ste plaats voor Emma Rooms met Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z), de 9de plaats voor Steven Vermeir met Nikita van de Koekelberg (Filou de Muze), de 10de plaats voor Gudrun Patteet met Sea Coast Enjoy Z (Emerald Van ’t Ruytershof), de 11de plaats voor Thibeau Spits met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck), de 13de plaats voor Bart Jay Junior Vandecasteele met Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel), de 14de plaats voor Tom Sneppe met Jade van het Groene Dak (Nabab de Rêve) en de 16de plaats voor Jules Van Hoydonck met Minte Vd Bisschop (Elvis Ter Putte). 

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   EVELYNE PUTTERS   |   KIM EMMEN   |   MAX THIROUIN   |   PIETER KENIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions