Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 12:56 - Jumping

Top 10-klassering voor Gilles Thomas!

Voor aanvang van de twee Grote Prijzen stond er vanmorgen in het Zwitserse Ascona eerst nog een 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Daarin was onze landgenoot Gilles Thomas een van de prijswinnaars met de 9-jarige hengst Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze), met wie hij de voorbije weken al verschillende mooie klasseringen bij mekaar wist te springen. In een rubriek rechtstreeks op tijd wist Thomas de klok te stoppen in 60.63 seconden en deze prestatie leverde hem ditmaal een 7de plaats op.

 

De winst ging naar de Britse amazone Lily Attwood en de 11-jarige ruin Cor-Leon Vd Vlierbeek Z (Calvaro Z). Zij snelde naar de meet in 59.06 seconden en daarmee wist ze de concurrentie voor te blijven. De Zwitser Alain Jufer was hier goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij rekende op de 12-jarige Cornet MM (Cornet Obolensky), met wie hij een de finisht wist te halen in 59.49 seconden. De 3de plaats tenslotte was voor de Brit Michael Whitaker. Die haalde de eindmeet in 59.70 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Flinstering (Tangelo van de Zuuthoeve).

 

TAGS   |   ALAIN JUFER   |   GILLES THOMAS   |   LILY ATTWOOD   |   MICHAEL WHITAKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions