Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 12:33 - Jumping

Mathieu Guery begint slotdag op het podium!

Op Jumping Bonheiden zijn ze vandaag toe aan de slotdag van hun internationaal concours en die slotdag startte vanmorgen met een 1.35m rubriek. Daarin was het de Belgische jeugd die zich liet opmerken met onder andere een podiumplaats voor de jong Mathieu Guery. De zoon van Jerôme Guery was vergezeld van de 8-jaige merrie Nistria d’O (Falco) en bezette de 3de plaats nadat hij de 2de fase wist af te leggen in 26.54 seconden.

 

Daarmee deed hij net iets beter dan zijn leeftijdsgenoot Bart Jay Junior Vandecasteele. Die rekende voor deze ochtenrubriek op de 9-jarige Esprit de l’Esprit Z (Elvis Ter Putte) en volgde net na Guery op de 4de plaats na een finishtijd van 26.54 seconden.

 

De winst was weggelegd voor de snelle Nederlandse amazone Kim Emmen. Die had de 10-jarige Diarados Black Diamond (Diarado) gezadeld en wist opnieuw alles en iedereen achter zich te laten met een chronotijd van 25.59 seconden. De 2de plaats werd ingenomen door de Ier Jonathan Gordon met de 8-jaige Capri (Gentleman). Hij wist in de 2de fase de klok te stoppen op 26.37 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Pieter Kenis met Lolita de Laubry (Flamenco de Semilly), een 7de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Gotha de La Brasserie (I M Special de Muze), een 9de plaats voor Jérôme Guery met Nestor de Mariposa (Elvis Ter Putte), een 12de plaats voor Stéphanie Andries met New Jursy van de Noordheuvel (Spartacus TN), een 14de plaats voor Maxine Gaelens met Florenne-M.L. (Castelino van de Helle) en een 16de plaats voor Virginie Thonon met Nerio de La Haute Bruyeres (Elvis Ter Putte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions