Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 12:02 - Jumping

Koen Vereecke sluit dag af met 4de plaats!

Na de 1.55m hoofdrubriek stond er gisterenavond in het Duitse Hagen met de 1.45m rubriek dus ook nog een tweede Longines Rankingproef op het programma. Daarin wist Koen Vereecke opnieuw voor een sterke prestatie te zorgen. Vereecke, die donderdag tijdens de openingsdag al een rubriek won en een keer 3de werd, zadelde de 11-jarige hengst Kasanova de la Pomme (Bamako de Muze) en was een van de 17 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield Vereecke opnieuw alle balken netjes in de lepels en legde hij beslag op de 4de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 44.41 seconden.

 

We kregen hier een integraal Duits podium met op kop Michael Jung en de eveneens 11-jarige Chasandra (Sandro Boy). Jung snelde in de barrage naar een finishtijd van 41.52 seconden en daarmee had hij ruim anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie. Voor Katrin Eckermann was er hier een 2de plaats met de 9-jarige Van Bambelby (Van Helsing). Zij had er in de barrage 43.13 seconden voor nodig om haar ronde tot een goed einde te brengen. Richard Vogel tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 8-jarige Carlchen S (Comme Il Faut 5) een tijd neer van 44.19 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was ook Karline de Brabander een van de prijswinnaars. Zij werd na ook een foutloze barrage 10de met Fantomas de Muze (Sandro Boy).

 

TAGS   |   KATRIN ECKERMANN   |   MICHAEL JUNG   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions