Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 10:03 - Jumping

Vermeir en Mathy blijven scoren in Ascona!

Zowel Wilm Vermeir als François Mathy Jr. blijven de goede prestaties opstapelen op het viersterrenconcours in het Zwitserse Ascona! Nadat beide heren gisterennamiddag al een hoofdrol wisten op te eisen in de 1.45m rubriek waren ze gisterenavond ook in de 1.50m hoofdrubriek in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden.

 

Zo was er voor Wilm Vermeir ditmaal een 2de plaats met de 12-jarige hengst Joyride S (Toulon). Vermeir bleef na zijn foutloze eerste ronde ook in de tweede ronde foutloos en dit in een tijd van 44.93 seconden. François Mathy Jr. wist dan weer de 4de plaats voor zijn rekening te nemen en dit met zijn 13-jarige ruin Uno de la Roque (Numero Uno). Ook hij wist het tot tweemaal toe foutloos te houden, maar deed er in 45.26 seconden net iets langer over.

 

Het was Pius Schwizer die hier opnieuw voor een Zwitserse overwinning wist te zorgen. Hij had de 11-jarige Ambrosio d’Alcy (Cabdula du Tillard) gezadeld en wist in de tweede ronde een tijd van 43.30 seconden op het scorebord te brengen. Zijn landgenote Evelyne Bussmann wist na Vermeir ook de 3de plaats nog in eigen land te houden. Zij rekende op de 12-jarige Virtuoso Semilly (Diamant de Semilly), die ze naar de meet wist te loodsen in 45.00 seconden.

 

TAGS   |   EVELYNE BUSSMANN   |   FRANçOIS MATHY JR   |   PIUS SCHWIZER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions