Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/11/2021 18:30 - Jumping

Wilm Vermeir snelt naar winst in Ascona!

Onze landgenoot Wilm Vermeir heeft vanmiddag voor een schitterende prestatie gezorgd op het viersterrenconcours van Ascona in Zwitserland! In de 1.45m rubriek werd hij namelijk de winnaar met de 8-jarige ruin N-Joy van ’t Hellewater (Elvis Ter Putte), met wie hij gisteren ook al 7de was. In een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen, waaronder maar liefst 4 landgenoten, snelde Vermeir naar de finish in 35.56 seconden en daarmee wist hij de concurrentie nipt achter zich te houden.

 

De Nederlander Gerben Morsink volgde net na Vermeir op de 2de plaats. Hij had de 8-jarige ruin Carsey Z (Carthino Z) gezadeld en wist een tijd van 35.78 seconden op het scorebord te brengen. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgische en daarvoor zorgde François Mathy Jr. met zijn 13-jarige schimmelhengst Casanova de l’Herse (Ugano Sitte). Ook hij hield het in de barrage opnieuw foutloos en stopte de klok op 36.00 seconden.

 

Verder was er ook nog een 7de plaats voor Rik Hemeryck met Morfine de Muze (Nabab de Rêve) en een 9de plaats voor Gilles Thomas met Feromas van Beek Z (Fantomas de Muze). Beiden liepen in de barrage tegen 4 strafpunten aan.

 

TAGS   |   FRANçOIS MATHY JR   |   GERBEN MORSINK   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions