Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/11/2021 17:05 - Jumping

Ines van den Bosch gaat winnen in Rome!

Naast de 12de manche van de Longines Global Champions Tour staat er deze week in de Italiaanse hoofdstad Rome ook nog een CSI2* competitie op het programma. Voor ons land komt daar onder andere Ines van den Bosch aan de start en die wist vanmorgen voor een Belgische overwinning te zorgen in de 1.45m hoofdrubriek. De Limburgse amazone verscheen er aan de start met de 10-jarige merrie Go Go (Carnute) en wist de concurrentie achter zich te houden met een finishtijd van 58.79 seconden.

 

De andere podiumplaatsen bleven in Italië met op de 2de plaats Francois Spinelli en de 9-jarige Iuppiter del Laghetto (Kannan). Spinelli deed een uitstekende poging, maar moest met zijn finishtijd van 60.77 seconden toch duidelijk zijn meerdere erkennen in van den Bosch. Roberto Previtali was die andere Italiaan die het podium wist te halen. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Come On Semilly (Diamant de Semilly), die hij naar de meet wist te loodsen in 61.05 seconden.

 

Naast haar overwinning wist Ines van den Bosch ook nog de 5de plaats voor haar rekening te nemen en dit met de 11-jarige merrie Vedette (Guidam’s Willow).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions