Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/10/2021 22:20 - Jumping

Neto de Azevedo schittert opnieuw!

Voor de tweede dag op rij heeft onze jonge landgenoot Luiz Felipe Neto de Azevedo voor een schitterende prestatie gezorgd in het Peelbergen Equestrian Centre van het Nederlandse Kronenberg! Nadat hij gisteren al 4de werd tijdens de 1.40m hoge kwalificatie voor de Medium Tour Finale volgde er vandaag een 5de plaats in de 1.45m hoofdrubriek. In een barrage waarvoor zich 8 combinaties wisten te plaatsen kreeg hij met de 8-jarige vosmerrie Cirimba Z (Cicero Z Van Paemel) een foutje en dit in een tijd van 37.55 seconden.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Leopold van Asten met de 8-jarige VDL Groep Nino de Roton (Iron Man van de Padenborre). Van Asten wist het in de barrage wel foutloos te houden en daarbij wist hij een tijd van 35.88 seconden op het scorebord te brengen.

 

De Mexicaan Patricio Pasquel volgde Van Asten op de 2de plaats. In het zadel van de 9-jarige Yoga Santa Rosa (Eldorado van de Zeshoek TN) doorkruiste hij de meet in 35.94 seconden. De 3de podiumplaats ging naar de Australische amazone Evie Buller, de partner van de Nederlander Robbert Ehrens. Zij stuurde haar 10-jarige Elenoor (Limbus) naar een finishtijd van 42.81 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions