Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/10/2021 21:59 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Cyril Cools!

Cyril Cools is goed begonnen aan zijn concours op de internationale jumping van Bonheiden. Nadat hij gisteren tijdens de openingsdag al de rubriek voor de 6-jarige paarden wist te winnen mocht hij ook vandaag op dag twee bovenaan het podium plaatsnemen. In de 1.30m/1.35m rubriek was hij vanavond namelijk de beste met de 9-jarige Tinka’s Fee Sauveniere Z (Tinka’s Boy). In een rubriek rechtstreeks op tijd wist hij de klok te stoppen op 55.85 seconden en zo de concurrentie achter zich te houden.

 

De Litouwer Andrius Petrovas was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Cools. Petrovas was vergezeld van de eveneens 9-jarige Sherlock (Shandor 34) en kruiste de eindmeet in 56.58 seconden. De 3de plaats ging hier naar de Zwitser Romain Duguet met de 11-jarige Alldream Delacense (Jenny de La Cense*HN). Hij bereikte de eindmeet in 57.03 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Jens Vandenberk met Cynthia Z (Calvados Z), een 5de plaats voor Chaouki Rijnders met I’M Monte Carlo Z (I’M Special de Muze), een 7de plaats voor Morgane Dierendonck met Cavana Vd Viking Z (Chopard), een 10de plaats voor Virginie Thonon met Nerio de La Haute Bruyeres (Elvis Ter Putte), een 11de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Gotha de La Brasserie (I’M Special de Muze), een 12de plaats voor Leonie Peeters met Untouch Z (Untouchable), een 13de plaats voor Maxine Gaelens met Florenne-M.L. (Castellino Vd Helle), een 15de plaats voor José Thiry met Quillota LS (Quintero) en een 17de plaats voor Patricia Guery met Damoiselle FrouFrou (Rock’N Roll Semilly).

 

TAGS   |   ANDRIUS PETROVAS   |   CHAOUKI RIJNDERS   |   CYRIL COOLS   |   JENS VANDENBERK   |   ROMAIN DUGUET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions