Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/10/2021 06:45 - Jumping

Goffinet laat de concurrentie achter zich

De Longines Rankingproef, waarin Gregory Wathelet de winnaar werd, was gisteren ongetwijfeld het hoogtepunt van de dag tijdens de openingsdag van Jumping Bonheiden. Maar daarnaast stond er voor de CSI2* competitie ook nog een 1.35m/1.40m rubriek op het programma en ook hierin kregen we een Belgische overwinning. Het was namelijk Thierry Goffinet die er overtuigend de beste was met zijn 12-jarige vosmerrie Balrika (Baloubet du Rouet). Goffinet spurtte in deze rubriek tegen de klok naar de meet in 54.08 seconden en daarmee had hij meer dan 3 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats was hier voor de Brit Joe Clee, die al jaar en dag in ons land is gevestigd. Hij zat in het zadel van de 8-jarige merrie Ballinalard (Balloon) en deed er 57.31 seconden over vooraleer de aankomst te bereiken. De Nederlander Eric Ten Cate was hier goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij finishte met de 8-jarige Ivoor (Eldorado van de Zeshoek) in 58.53 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Ook verderop in het klassement wisten zich nog heel wat landgenoten te klasseren. Zo was er in de top 10 nog een 5de plaats voor Antoine Deprez met Balian du Val Henry (Jagair Mail), een 6de plaats voor Virginie Thonon met Spike Vd Withoeve (Sting Vd Withoeve), een 7de plaats voor Jules van Hoydonck met Minte Vd Bisschop (Plot Blue) en een 10de plaats voor Maria Magdalena Celotto met Gaga Lady (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   ERIC TEN CATE   |   JOE CLEE   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions