Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/09/2021 18:05 - Jumping

Luiz Felipe Neto de Azevedo wordt 4de!

Op Nederlandse bodem staat er deze week opnieuw een internationaal concours op het programma in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg. Ook heel wat landgenoten zijn daarvoor opnieuw afgereisd naar onze Noorderburen, waaronder de jonge Luiz Felipe Neto de Azevedo. Die wist zich daar vanmorgen in de prijzen te springen in de 1.40m hoge kwalificatie voor de Medium Tour finale. In het zadel van de 8-jarige Cirimba Z (Cicero Z Van Paemel) wist hij in deze speeclass alle balken netjes in de lepels te houden en zijn finishtijd van 59.50 seconden leverde hem een 4de plaats op.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Canadees Brian Walker. Die had de 11-jarige merrie Cleopatra (Quick Star) onder het zadel en met een foutloze rit in 56.97 seconden wist hij de concurrentie achter zich te houden. De Amerikaanse amazone Schaefer Raposa volgde na Walker op de 2de plaats. Zij was vergezeld van de 9-jarige merrie Haranta (VDL Zirocco Blue), met wie ze de klok wist te stoppen op 57.73 seconden. De Duitser Markus Renzel was de 3de die het podium wist te halen. Hij stuurde de 10-jarige Dobby (Larimar) naar een finishtijd van 58.21 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions