Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/08/2021 21:05 - Jumping

Lambrecht 3de in CSI2* GP van Opglabbeek!

Vincent Lambrecht heeft er een uitstekende slotdag opzitten op het internationale concours van het Sentower Park in Opglabbeek. Nadat hij net na de middag al voor een nieuwe Belgische overwinning wist te zorgen in de 1.35m rubriek zorgde hij in de late namiddag ook voor de  beste Belgische prestatie in de afsluitende CSI2* GP! Lambrecht verscheen aan de start met de 12-jarige ruin Catwalk Harry (Verdi TN) en was een van de 13 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. In die barrage hield hij het opnieuw foutloos en met een finishtijd van 31.14 seconden wist hij de 3de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

De winst in deze Grote Prijs ging naar de Duitser David Will, die de voorbije dagen ook al enkele malen de prijzen wist te halen. Will zat in het zadel van de 9-jarige Babalou HD (Balous Bellini) en wist met zijn tijd van 29.42 seconden als enige onder de 30 seconden te blijven. De 2de plaats was voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die stuurde de 11-jarige Cartaro 2 (Carinue) naar de eindmeet in 30.98 seconden en wist daarmee dus de prestatie van Lambrecht ook net te overtreffen.

 

Net naast het podium zagen we op de 4de plaat nog Gregory Wathelet met zijn schimmelmerrie Argentina de La Marchette (Acajou de La Marchette) terwijl de jonge Emilia Housen de 6de plaats voor haar rekening nam met de 12-jarige Noukie Z (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   GREGORY WATHELET   |   MARLON ZANOTELLI   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions