Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/08/2021 20:46 - Jumping

Cobbaut springt naar 2de plaats in Sentower!

Op het internationale concours van het Sentower Park in Opglabbeek waren ze vandaag reeds toe aan de slotdag en die startte vanmorgen op de Stephex Arena met een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd. Geoffry Cobbaut was in ieder geval direct goed wakker en sprong zich naar een plaatsje op het podium met zijn 10-jarige merrie Lambada D (Edjaz Van ’t Merelsnest). Cobbaut wist de klok te stoppen in 60.58 seconden en verzekerde zich daarmee van de 2de plaats.

 

Met deze prestatie moest hij enkel de Duitser Alexander Müller voor zich dulden. Die zat in het zadel van de 9-jarige Muse de Bourguignon (Action Breaker), waarmee hij ook gisteren al de 1.40m rubriek wist te winnen. Müller snelde naar de meet in 60.46 seconden en daarmee wist hij dus opnieuw alles en iedereen achter zich te houden. De Estse ruiter Urmas Raag vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij had de 9-jarige Ventisette (Carlos) gezadeld, die hij naar de meet wist te sturen in 61.33 seconden.

 

Verder was ditmaal een 5de plaats voor Jerome Schmidt met Etoille (Corlensky G) en een 8ste plaats voor Alexander Housen met Casillas van de Helle (Casall).

 

TAGS   |   ALEXANDER MüLLER   |   GEOFFREY COBBAUT   |   URMAS RAAG

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions