Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/08/2021 14:04 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt: Complete eigendom!

Woning met atelier, stalgebouw, bouwgrond en weiland op ca. 1,67ha te Elzele (Henegouwen)

 

De gemeente Elzele herbergt deze prachtige eigendom, centraal gelegen tussen Brussel, Gent, Lille en Charleroi en op slechts enkele kilometers van de A8. Elzele bevindt zich in de driehoek Ath, Ronse en Geraardsbergen en staat bekend om de landelijke streek, genaamd het Pays des Collines, met fantastische wandel-, fiets- en ruiterroutes. De eigendom met open zicht op de velden omvat een ruime woning, een charmant atelier, een stalgebouw, een bouwgrond, aanhorigheden en weiland op ca. 1,67ha. 


Indeling woning (bouwjaar ca. 1810; renovatiejaar ca. 1990; ca. 400m²):  
De eigendom kent 2 opritten, waarvan eentje naar de hoofdwoning leidt en de andere naar het atelier. Privé en zaken kunnen op die manier perfect van elkaar gescheiden worden, indien gewenst. De woning, privatief gelegen, bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, twee grote leefruimtes (waarvan 1 met kachel), een eetplaats, een ingerichte keuken, een berging of wasruimte met apart toilet en een dubbele garage met automatische poort. De 1e verdieping herbergt een aangename en gezellige mezzanine, 6 (slaap)kamers, waaronder een master bedroom met dressing en badkamer (dubbele lavabo, bad, douche en toilet), een bureau en een waskot. Ook is er een 2e badkamer (lavabo, bad, douche) en een apart toilet aanwezig. Ten slotte omvat de woning een kelder, een zolder en een zonneterras, waar men gezellig kan vertoeven. 


Naast de woning ligt eveneens een bouwgrond, eventueel voor open bebouwing (ca. 2861m²), echter op dit moment mee inbegrepen in de aangelegde tuin. 


Indeling atelier (renovatiejaar ca. 2004; ca. 106,5m²): 
Het atelier staat naast de hoofdwoning, is luxueus en smaakvol afgewerkt, beschikt over voldoende lichtinval en biedt tal van mogelijkheden (bv. vrij beroep, zelfstandige activiteit, showroom of tentoonstellingsruimte, …). De ruimte kan ca. 40 tot 60 personen herbergen, bevat een zeer goede akoestiek en is verwarmd (CV, open haard en kachel). 


Stalgebouwen, aanhorigheden en weiland: 
De aanhorigheden naast het hoofdgebouw en de atelier omvatten een bakhuis/werkplaats (ca. 33m²) en een kleine aparte garage. Aan de overkant van de woning staat een ruim stalgebouw (ca. 144m²) met afdak, dat 3 stallen herbergt (elk met automatisch drinkbak) als ook voldoende opslagruimte (bv. hooi, materiaal, koetsen en trailer). Het stalgebouw grenst aan het weiland (ca. 1ha), dat volledig omheind is. 


Deze eigendom is uitermate geschikt voor wie houdt van privacy, dier aan huis wil houden, een zelfstandige activiteit wenst uit te oefenen,… M.a.w., een eigendom met tal van mogelijkheden!

 

Bij verdere interesse aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

 

https://www.immofluisteraar.be/detail/kopen-villa-woning-elzele/5659646?

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions