Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/07/2021 19:43 - Jumping

Top 5-klassering voor Sacha Beghuin!

De tweede dag van het internationale concours in het Limburgse Sentower Park startte vanmorgen met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Daarin was er een top 5-klassering voor onze landgenoot Sacha Beghui met de 9-jarige hengst Elcup Van Beek II Z (Elvis Ter Putte). Beghuin wist in de 2de fase een tijd neer te zetten van 30.45 seconden en dit leverde hem uiteindelijk een mooie 5de plaats op.

 

Het was de Duitser Alexander Müller die de eerste winnaar van de dag werd! Hij zat in het zadel van de 9-jarige merrie Muse de Bourguignon (Action-Breaker) en kruiste de meet in 28.37 seconden. De andere twee podiumplaatsen gingen naar twee Amerikaanse amazones met op de 2de plaats Julie Welles en de 10-jarige merrie Greatfull (Congress 4). Ook Welles hield alle balken netjes in de lepels, maar deed er 29.65 seconden over om haar omloop tot een goed einde te brengen. De 3de plaats ging dan weer naar Laura Kraut. Vergezeld van de 10-jarige ruin Galliano VM (Ukato) kruiste zij de meet in 29.79 seconden.

 

Verder was er ook nog een 8ste plaats voor Leonie Peeters met Novastar AP (I Am Moerhoeves Star) en een 11de plaats voor James Peeters met J Adore (Vagabon de la Pomme).

 

TAGS   |   ALEXANDER MüLLER   |   JULIE WELLES   |   LAURA KRAUT   |   SACHA BEGHUIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions