Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2021 21:15 - Jumping

Jerome Schmidt schittert opnieuw!

Nadat er gisteren nog internationaal gesprongen werd in het Azelhof van Lier ging vanmorgen het volgende internationale concours in het Sentower Park van Opglabbeek alweer van start. Vanmiddag stond daar de 1.40m hoge kwalificatie voor de Grote Prijs op het programma en daarin wist Jerome Schmidt nog maar eens voor een klinkende overwinning te zorgen. Schmidt, die ook twee weken geleden al de GP-kwalificatie wist te winnen, stuurde zijn 11-jarige schimmelmerrie Etoille (Corlenksy G) naar de meet in 65.56 seconden en daarmee wist hij dus opnieuw alles en iedereen achter zich te houden.

 

Ook de andere podiumplaatsen in deze GP-kwalificatie bleven in eigen land met op de 2de plaats Alexander Housen en de 12-jarige hengst Jilbert Van ’t Ruytershof (Numero Uno). Housen, die eind  juli nog deel uitmaakte van het Belgische Team dat goud won bij de Young Riders op het EK in Vilamoura, kruiste de meet in 66.67 seconden. James Peeters vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 12-jarige merrie J Adore (Vagabon de la Pomme) wist hij een tijd van 67.00 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Alexande Kumps met Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve), een 7de plaats voor Alexander Housen met Casillas van de Helle (Casall) en een 14de plaats voor Hendrik Denutte met Kallisto Van ’T Haantjen (Cooper van de Heffinck).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   JAMES PEETERS   |   JEROME SCHMIDT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions