Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/05/2021 23:14 - Jumping

Roy Van Beek wint de CSI2* GP van Lier!

Na de goede prestaties van onze landgenoten eerder op dag kreeg zonet in het Azelhof van Lier ook de CSI2* GP een Belgische winnaar. Het was regerend Belgisch Kampioen Roy Van Beek die er de beste was met zijn 12-jarige hengst Chacco Me Biolley (Chacco Blue). In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen wist Van Beek het opnieuw  foutloos te houden en met een finishtijd van 39.15 seconden liet hij dus opnieuw de Brabançonne weerklinken.

 

Maar ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Niels Bruynseels met de 9-jarige hengst Matador (Emerald Van ’t Ruytershof). Bruynseels wist ook voor een foutloze barragerit te zorgen maar deed er in 39.47 seconden net iets langer over dan Roy Van Beek. De Française Felicie Bertrand vervoegde onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 13-jarige hengst Dakar (Douglas) wist zij in de barrage de klok te stoppen op 40.13 seconden.

 

Maar ook verderop in het klassement zagen we nog enkele landgenoten zich naar een klassering rijden. Zo was er een 4de plaats voor Gilles Dunon met Fou de Toi VD Keihoeve (Toulon), een 5de plaats voor Katja Haep met Chupalina 2 (Clarimo), een 10de plaats voor Thibeau Spits met Classic Touch DH (Casall) en een 14de plaats voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado).

 

TAGS   |   FELICIE BERTRAND   |   GILLES DUNON   |   KATJA HAEP   |   NIELS BRUYNSEELS   |   ROY VAN BEEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions