Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/05/2021 17:06 - Jumping

Jeroen De Winter derde maal op het podium!

Jeroen De Winter kan met een tevreden gevoel terugblikken op zijn eerste internationale concours na zijn enkelbreuk die hij opliep in april. Nadat hij zowel vrijdag als vanmorgen in de 1.35m rubriek al tweemaal voor een 3de plaats wist te zorgen met zijn merrie Gretel S (Corland) volgde er in de 1.40m rubriek opnieuw een 3de plaats, maar dan met de 13-jarige merrie Iron Lady Van ’t Meulenhof (Parco). De Winter wist in de 2de fase de klok te stoppen op 26.92 seconden en met die prestatie had hij dus opnieuw een topprestatie te pakken.

 

Het was echter de Fransman Julien Epaillard die het sterkst voor de dag kwam, want hij wist zowel de overwinning als de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Winnen deed hij met de 9-jarige merrie Cheyenne D’Auge (Guaran Champeix), met wie hij in de 2de fase een tijd wist neer te zetten van 24.54 seconden. Voor de 2de plaats kon hij dan weer rekenen op zijn 13-jarige vosruin Usual Suspect D’Auge (Jarnac). Ditmaal had hij er 26.39 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Gilles Thomas met Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze), een 8ste plaats voor Gilles Dunon met Donna Casalla De Poteau (Casall), een 9de plaats voor Thibeau Spits met Ibestra VB (Quality Time TN), een 12de plaats voor Tristan Guisson met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I) en een 13de plaats voor Charlotte Philippe met Electro VD Kromsteeg Z (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   JEROEN DE WINTER   |   JULIEN EPAILLARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions