Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/05/2021 16:55 - Jumping

Aurelia Guisson begint slotdag met winst!

In het Azelhof van Lier startte de slotdag van het internationale concours vanmorgen met een 1.35m voor de CSI2* competitie en daarin waren het opnieuw de Belgische combinaties die het mooie weer wisten te maken. De winst ging naar Aurelia Guisson en haar 12-jarige schimmelmerrie Berlini From Second Life Z (Berlin), waarmee ze gisterenavond ook al 2de was in de 1.40m rubriek. Guisson slaagde erin om zowel in de 1ste als in de 2de fase alle balken in de lepels te houden en met een finishtijd van 27.13 seconden mocht ze ditmaal de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

Ook hier kregen we opnieuw een volledig Belgisch podium met op de 2de plaats Jeroen De Winter en zijn 15-jarige merrie Gretel S (Corland). De Winter, die ook vrijdag tijdens de openingsdag al eens de prijzen wist te halen, toverde een chronotijd van 29.61 seconden op het scorebord. Amazone Jolien Demeyer vervolledige het podium op de 3de plaats. Zij stuurde de eveneens 15-jarige Grande J (Clinton I) naar de eindmeet in 33.16 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Bart Anthonissen met Nauwsika Van De Pereboom (Thunder van de Zuuthoeve) en een 9de plaats voor Jill Van Wesel met Diamond Z (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   BART ANTHONISSEN   |   JEROEN DE WINTER   |   JOLIEN DEMEYER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions