Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/05/2021 09:59 - Jumping

Guisson en Dunon op het podium in Lier!

Voor aanvang van de Horseman Elite Auction stond er gisterenavond in het Azelhof van Lier eerst nog een 1.40m rubriek op het programma. De Belgische combinaties kwamen daarin opnieuw sterk voor de dag, want zowel Aurelia Guisson en Gilles Dunon wisten zich te verzekeren van een plaatsje op het podium.

 

Aurelia Guisson deed dat met haar 12-jarige schimmelmerrie Berlini From Second Life Z, een dochter van Berlin en tevens de moeder van haar kampioenenpaard No Limit Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve). In een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen snelde zij naar de meet in 34.84 seconden en dit leverde haar een mooie 2de plaats op.

 

Gilles Dunon volgde meteen daarna op de 3de plaats. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Donna Casalla de Poteau (Casall ASK), die hij naar de meet wist te sturen in 38.25 seconden.

 

De winst moesten ze echter laten aan de Nederlander Kevin Jochems. Vergezeld van de 11-jarige merrie Carte Blanche (Cartogran) had hij er 34.22 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen en daarmee mocht hij dus de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Max Sebrechts met Cacacha Van Het Schaeck (Bamako de Muze), een 12de plaats voor Dirk Demeersman met Omano BC (Cumano), een 14de plaats voor Tristan Guisson met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado) en een 15de plaats voor Patrik Spits met Virocondo Z (Va-Vite).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   GILLES DUNON   |   KEVIN JOCHEMS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions