Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/03/2021 21:44 - Jumping

Charlotte Philippe scoort podiumplaats!

Na de 1.40m openingsrubriek was het vanmiddag op het internationale concours van het Azelhof in Lier tijd voor de 1.45m hoofdrubriek. Daarin wist onze landgenote Charlotte Philippe zich te verzekeren van een podiumplaats met haar 11-jarige topmerrie Cacharel de Amoranda Z (Corlensky), waarmee ze begin juni nog de CSI2* GP van Courrière wist te winnen. Philippe stuurde Cacharel vandaag naar de meet in 64.46 seconden en dit leverde haar uiteindelijk een 3de plaats op.

 

Er was echter opnieuw niemand opgewassen tegen de snelle Fransman Julien Epaillard! Die had voor deze gelegenheid de 12-jarige merrie Jalanta P (Catalano) gezadeld en hij wist alles en iedereen achter zich te laten met een overtuigende finishtijd van 59.69 seconden. Net na Epaillard kregen we de Nederlander Kevin Jochems en de 12-jarige Balou (Balou du Rouet). Hij deed een verdienstelijke poging, maar kwam met zijn tijd van 63.78 seconden ook niet in de buurt van Epaillard.

 

Verderop in het klassement was er nog een 8ste plaats voor Gilles Dunon met Donna Casalla de Poteau (Casall), een 9de plaats voor Gilles Thomas met Mystic C Van T Heyveld (Thunder van de Zuuthoeve), een 11de plaats voor Jeroen Appelen met Guardian (Nabab de Rêve) en een 12de plaats voor Gudrun Patteet met Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   JULIEN EPAILLARD   |   KEVIN JOCHEMS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions