Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/03/2021 21:13 - Jumping

Gilles Thomas start met 2de plaats in Lier!

Terwijl de Belgische équipe vandaag op het Europees Kampioenschap in het Duitse Riesenbeck de finale van de landenwedstrijd afwerkten werd in eigen land het startschot gegeven voor het internationale concours in het Azelhof in Lier. Gestart werd er met een 1.40m hoge speedclass en daarin wist Gilles Thomas zich meteen in de kijker te springen. Thomas, die vorige week nog aan de start kwam op de Longines Global Champions Tour, zat in het zadel van de 9-jarige vosmerrie Miu Miu van Overis (Inshallah de Muze) en startte zijn concours met een 2de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 64.71 seconden.

 

Met deze prestatie moest hij enkel de Fransman Alexis Borrin voor zich dulden. Borrin had de 8-jarige Doligo de St Legor (Hooligan De Rosyl) naar de meet weten te sturen in 62.32 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 3de plaats ging naar onze noorderburen en daarvoor zorgde Anouk Kort met de 10-jarige Chivas AP Z (Cardento VDL), waarmee ze 2 weken geleden in Zandhoven ook al een rubriek wist te winnen. Kort wist de meet te kruisen in 66.05 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Aurelia Guisson met No Limit Vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve), een 6de plaats voor Katja Haep met Chanita (Caretino), een 9de plaats voor Charlotte Philippe met Electro VD Kromsteeg Z (Emerald Van ’t Ruytershof), een 10de plaats voor Max Sebrechts met Cacacha Van Het Schaeck (Bamako de Muze), een 12de plaats voor Dimitri Taeijmans met Alonzo 111 Z (Action-Breaker) en een 13de plaats voor Niels Bruynseels met Nouvelle D’Or Van ’t Misthof (Dore Van ’t Zorgvliet).

 

TAGS   |   ALEXIS BORRIN   |   ANOUK KORT   |   AURELIA GUISSON   |   GILLES THOMAS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions