Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/02/2021 22:11 - Jumping

Stephan Conter investeert opnieuw in talent!

Stephan Conter blijft duchtig investeren in de jonge talenten. Een weekje nadat hij al de 7-jarige merrie Ascalvara de Bo Z (Asca Z) aankocht heeft hij nu ook de 6-jarige merrie Perle - Fin 55 naar zijn stallen in Wolvertem gehaald.

 

Perle – Fin 55 werd gefokt door Dirk Matthysen en is een dochter van Denzel van ’t Meulenhof uit de merrie Jes van ’t Hoogeinde (Toulon), die zelf op 1.45m niveau sprong onder het zadel van Wilm Vermeir. Als we dan nog een generatie verder kijken komen we bij Geena Van ’t Roosakker (Darco).  

 

Reeds als jong paard wist Perle – Fin 55 zich al in de kijker te springen. Zo won ze als 2-jarige al het vrij springen tijdens een wedstrijd bij Jan Vermeiren op de JVH-Stables.

 

Nadat ze vorig jaar als 5-jarige even te zien was onder het zadel van Laurens Matthysen was het sinds dit jaar Pieter Van den Bergh die in het zadel zat van Perle – Fin 55. Zo sprongen zij zich tijdens 3 van de 6 cycluswedstrijden in de prijzen en ook op het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves wisten zij de barrage te halen.

 

TAGS   |   PIETER VAN DEN BERGH   |   STEPHAN CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions