Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/02/2021 08:37 - Jumping

Top 5-klassering voor Ludo Philippaerts!

Naast het Europees Kampioenschap wordt er deze week in het Duitse Riesenbeck ook ook nog op driesterrenniveau gesprongen. De CIS3* competitie startte daar gisterennamiddag met een 1.45m hoge speedclass en daarin ging Ludo Philippaerts meteen goed van start. Philippaerts zadelde de 9-jarige Mr. Idol S (Plot Blue) en met een foutloze ronde in 69.79 seconden wist hij zijn concours te starten met een 5de plaats.

 

Het was de Duitser Richard Vogel die hier de overwinning in eigen land wist te houden. Vogel stuurde de 10-jarige ruin Caramba (Comme Il Faut) naar de eindmeet in 65.31 seconden en daarmee wist hij de concurrentie op afstand te houden.

 

De Fransman Kevin Staut was hier goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij zat in het zadel van de eveneens 10-jarige Lubie de l’Elan (Querlybet Hero), die hij naar de eindmeet wist te loodsen in 67.32 seconden. De 3de plaats was hier weggelegd voor de Ier Shane Breen. Die stopte met de 9-jarige KBS Major Player (Obos Quality 004) de klok op 68.96 seconden.

 

Verder op in het klassement was er voor ons land nog een 10de plaats voor Olivier Philippaerts met Miro (Diamant de Semilly) en een 11de plaats voor Pieter Devos met Just Me D (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   KEVIN STAUT   |   LUDO PHILIPPAERTS   |   RICHARD VOGEL   |   SHANE BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions