Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2021 15:55 - Jumping

Rik Hemeryck 5de in de CSI2* GP van Valence!

Twee dagen na zijn 4de plaats in de 1.50m hoge Longines Rankingproef heeft Rik Hemeryck vanmorgen opnieuw voor een schitterende prestatie gezorgd op het internationale concours van Valence in Frankrijk! In de CSI2* GP sprong hij er naar een 5de plaats met de 8-jarige hengst Navarro van het Eelshof (Jappeloup V/H Dauwhof). In een  barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen zorgde Hemeryck opnieuw voor een foutloze ronden en dit in een tijd van 37.21 seconde.

 

Het waren opnieuw de Franse combinaties die wisten te domineren met op kop Olivier Perreau en de eveneens 8-jarige GI Eventes Dorai d’Aiguilly (Kannan). Hij kruiste in de barrage de meet in 35.60 seconden en daarmee wist hij dus opnieuw de overwinning in eigen land  te houden.

 

De 2de plaats ging naar Cedric Hurel, die de 9-jarige Castor d’Hem (Ready Boy des Forets) onder het zadel had. Hurel snelde naar de eindmeet in 35.94 seconden en daarmee had hij dus 34 honderdsten van een seconde tekort om Perreau van de troon te stoten. Nicolas Delmotte vervolledigde het integrale Franse podium op de 3de plaats. Hij wist met de 8-jarige Dallas Vegas Batilly (Cap Kennedy Bois Margot) de klok dan weer te stoppen op 36.16 seconden.

 

TAGS   |   CEDRIC HUREL   |   NICOLAS DELMOTTE   |   OLIVIER PERREAU   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions