Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2021 13:47 - Jumping

Leonie Peeters 3de in CSI3* GP van Brussel!

Onze landgenote Leonie Peeters heeft zonet voor een topprestatie gezorgd tijdens de CSI3* GP van de Brussels Stephex Masters! Peeters en haar 11-jarige merrie Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy) waren een van de 9 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Daarin zorgde ze opnieuw voor een nulronde en haar finishtijd van 40.50 seconden leverde haar uiteindelijk een 3de plaats op.

 

De overwinning ging naar de Zwitser Martin Fuchs, de huidige nummer 2 van de wereld. Fuchs kwam als voorlaatste starter in de ring met zijn 13-jarige ruin The Sinner (Sanvaro). Hij haalde alles uit de kast en wist de overwinning binnen te halen met een finishtijd van 37.49 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Duitse Stephex-amazone Kendra Claricia Brinkop. Als laatster starter deed zij nog een ultieme poging met haar 8-jarige Narcos Vd Smidshoeve (Toulon), maar met haar finishtijd van 37.65 seconden kwam ze uiteindelijk 16 honderdsten tekort om voor een nieuwe thuisoverwinning te zorgen.

 

Gregory Wathelet werd verder nog 6de met Edes’s Basantos (Casantos), Anthony Wellens 8ste met Domenco (Cornet’s Stern), Dominique Hendrickx 12de met Koriano Van Klapscheut (Lord Z) en Maxime Harmegnies 13de met Espoir des Merisiers (Qody de Saint-Aubert).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions