Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2021 13:08 - Jumping

Budd en Zerbini op het podium in Brussel!

De slotdag van de Brussels Stephex Masters staat natuurlijk volledig in het teken van de twee Grote Prijzen, maar vooraleer we zover waren stond er vanmorgen nog eerst een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie op het programma.

 

Daarin kwamen onze landgenoten opnieuw sterk voor de dag met zowel een podiumplaats voor Nathan Budd als voor Melissa Zerbini. Zo wist Nathan Budd de 2de plaats voor zijn rekening te nemen met de 9-jarige Conthasana PS (Conthargos). Budd hield het in deze speeclass netjes foutloos en dit in een tijd van 61.69 seconden. Maar Zerbini wist het netjes foutloos te houden. Zij stuurde de 7-jarige Eve d'Yzenbeeck Z (Elvis Ter Putte) naar de meet in 62.01 seconden waarmee ze dus goed was voor de 3de plaats.

 

De winst ging naar de Noorse amazone Maria Louise Kingsrød, die ook woensdag tijdens de openingsdag al een rubriek wist te winnen. Zij zat in het zadel van de 8-jarige Iron Maiden (Quasimodo van de Molendreef) en wist de finish te halen in 60.50 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 5de plaats voor Stéphanie Andries met New Jursy van de Noordheuvel (Spartacus TN), een 9de plaats voor Dimme D’Haese met Jade en een 11de plaats voor Eleonore Lambilliotte met Hotcha Van ’t Rozendael (Cartier van de Heffinck).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions