Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2021 10:23 - Jumping

Ook Niels Bruynseels wordt 2de op Stephex!

De voorlaatste dag van de Brussels Stephex Masters in Wolvertem eindige gisterenavond met de tweede en beslissende ronde van de 1.50m hoofdrubriek van de CSI5* competitie. Ook hierin streden onze landgenoten weer volop mee voor de prijzen en uiteindelijk wisten er maar liefst 3 de top 5 van het klassement te halen! De beste Belgische prestatie kwam van Niels Bruynseels en zijn 15-jarige merrie Gancia de Muze (Malito de Reve). Bruynseels, die als allerlaatste in de ring verscheen, snelde in de barrage naar de meet in 39.80 seconden en dit leverde hem net als Wathelet in de hoofdrubriek van de CSI3* competitie een 2de plaats op.

 

De winst moest hij echter laten aan de Italiaan Lorenzo De Luca en de 9-jarige merrie Malissa de Muze (Vigo d’Arsouilles). De Luca had net voor Bruynseels een tijd van 39.14 seconden op het scorebord weten te brengen en zo zorgde hij op de Stephex Masters nog maar eens voor een thuisoverwinning!

 

De 3de plaats ging naar de Ier Bertram Allen met de 11-jarige Fts Killossery Konfusion (Siec Livello). Ook hij wist in de barrage opnieuw de 0 op het scorebord te houden, maar hij kruiste de meet dan weer in 39.80 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Gregory Wathelet met Clarity (Clarimo), een 5de plaats voor Jos Verlooy met Fabregas (Zambesi TN), een 6de plaats voor Pieter Devos met Mom’s Isaura (Tinka’s Boy) en een 10de plaats voor Pieter Clemens met Icarus (Querlybet Hero).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   GREGORY WATHELET   |   JOS VERLOOY   |   LORENZO DE LUCA   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions