Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2021 10:00 - Jumping

Gregory Wathelet wordt 2de in Brussel!

Heel wat topsport gisterenavond op de voorlaatste avond van de Brussels Stephex Masters in Wolvertem. Zowel voor de CSI3* competitie als voor de CSI5* competitie was de hoofdrubriek van de dag namelijk een proef die bestond uit twee rondes waarin enkel de top 12 zich plaatste voor de beslissende ronde.

 

In  de 1.45m rubriek voor de CSI3* competitie stonden de hindernissen op een hoogte van 1.45m en onder de 12 combinaties die zich plaatsten voor die twee ronde behoorden 4 landgenoten. Een van was Gregory Wathelet met de 10-jarige Berline du Maillet Z (Berlin), met wie hij vorige week nog de CSI2* GP van Valkenwaard wist te winnen. Wathelet hield het na zijn foutloze eerste ronde ook in de tweede ronde foutloos en met zijn tijd van 41.78 seconden wist hij beslag te leggen op de 2de plaats.

 

De winst moest hij namelijk laten aan de Mexicaan Enrique Gonzalez met de eveneens 10-jarige Centarew (Centadel). Enrique Gonzalez kruiste de meet in 40.45 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken. De Spaanse amazone Pilar Lucrecia Cordon volgde na Wathelet op de 3de plaats. Zij stuurde de 9-jarige Missouri Van ’t Ruytershof (Bamako de Muze) in de tweede ronde naar de meet in 44.61 seconden.

 

Verder werd Virginie Thonon nog 8ste met Spike Vd Withoeve (Sting Vd Withoeve), Wilm Vermeir 9de met Enola Gay Of Two Notes Z (Emerald Van ’t Ruytershof) en Emilie Conter 10de met Balento C.S (Balou du Rouet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions