Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2021 19:02 - Jumping

Philippe Vanderhasselt wint de CSI2* GP!

Op de Brussels Stephex Masters van Wolvertem zijn de eerste GP-winnaars van het weekend bekend! Nadat we net na de middag in de CSI1* GP de winst nog moesten laten aan de Zwitser Michael Baumgartner kregen we daarna in de CSI2* GP wel een Belgische overwinning! Het was namelijk Philippe Vanderhasselt die er de winnaar werd met de 11-jarige merrie Fenne, een dochter van Namelus R. In een barrage waarvoor zich slechts 4 van de 34 combinaties wisten te plaatsen bleef Vanderhasselt opnieuw foutloos en dit in een tijd van 35.26 seconden.

 

Hij stond daarmee op kop van een integraal Belgisch podium met op de 2de plaats Jan Vermeiren en 8-jarige hengst Newton Van ’t Zorgvliet (Thunder van de Zuuthoeve), die zowel gekeurd is voor het BWP als voor het Zangersheide-stamboek. Ook Vermeiren wist in de barrage opnieuw de 0 op het scorebord te houden, maar hij deed er in 37.84 seconden toch ruim 2.5 seconden langer over dan Vanderhasselt. Eleonore Lambilliotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij bracht haar 9-jarige Camillo Z (Cumano) foutloos aan de meet in 38.59 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 5de plaats voor Rik Nauta met Kia Maria Vd Potaarde (Numero Uno), een 8ste plaats voor Stéphanie Andries met Mystic Lady (Messenger), een 10de plaats voor Evelyne Putters met Eye of the Tiger (Carambole) en een 12de plaats voor Kris Christiaens met Nemo Vd Berghoeve (Gitano Van Berkenbroeck).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions