Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2021 14:39 - Jumping

Stephex investeert in Ascalvara de Bo Z!

Naast het organiseren van de Brussels Stephex Masters gaat natuurlijk ook de paardenhandel deze dagen gewoon door in de Stephex Stables van Stephan Conter. Zo raakte eerder deze week bekend dat Conter samen met Alexander Oancea de 7-jarige vosmerrie Ascalvara De Bo Z heeft aangekocht.

 

Ascalvara De Bo Z is een dochter van de schimmelhengst Asca Z in combinatie met Calvaro Z en werd gefokt door Philippe Bormans. Nadat Ascalvara De Bo Z haar opleiding kreeg onder het zadel van Mary Leboutte en Roy Hanlon kwam ze midden vorige zomer onder het zadel van Daisy Bruyninx terecht. Zij waren toen al bijzonder succesvol met 4 foutloze rondes op 5 tijdens de STX Cyclus en een foutloze ronde tijdens het BK voor 6-jarige paarden in het Sentower Park.

 

En ook dit jaar waren Bruyninx en Ascalvara De Bo Z succesvol in de cyclus voor de 7-jarige paarden. Zo wonnen ze eind vorige maand de laatste manche in Gesves en werden ze bovendien nog een keer 6de en 11de.

 

TAGS   |   ALEXANDER OANCEA   |   DAISY BRUYNINX   |   EMILIE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions