Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2021 22:57 - Jumping

Ludo Philippaerts 5de in hoofdnummer Brussel

Op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem werd de sportieve dag vanavond afgesloten met de 1.55m hoofdrubriek van de CSI5* competitie. Van de 36 combinaties die aan de start verschenen wisten er 11 de basisomloop van de Italiaanse pistebouwer Uliano Vezzani en zijn team tot een goed einde te brengen en zich zo te plaatsen voor de barrage.

 

Een van hen was Ludo Philippaerts met de 10-jarige schimmelruin Laurier (Zirocco Blue VDL). Philippaerts kwam als vierde opnieuw in de ring en zijn foutloze ronde in 39.35 seconden leverde hem uiteindelijk een 5de plaats op.

 

De winst ging naar de Duitser Daniel Deusser, die als allerlaatste in de ring verscheen. Deusser, tevens de nummer 1 van de wereld, stuurde zijn 11-jarige topmerrie Killer Queen Vdm (Eldorado van de Zeshoek) naar de meet in 37.51 seconden en daarmee wist hij dus opnieuw voor een thuisoverwinning te zorgen.

 

De 2de plaats was voor regerend Europees Kampioen Martin Fuchs met de 14-jarige Chaplin (Verdi TN). Hij wist in de barrage en tijd van 37.56 seconden op het scorebord te brengen. De Italiaan Lorenzo de Luca hield hier ook nog de 3de plaats in eigen huis. In het zadel van de 10-jarige Nuance Bleue Vdm Z (Nabab de Rêve) kruiste hij in de barrage de meet in 38.19 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 9de plaats voor Abdel Saïd met Arpege du RU (Apache d’Adriers) en een 10de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Luciano van het Geinsteinde (Quinn van de Heffinck).

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   LORENZO DE LUCA   |   LUDO PHILIPPAERTS   |   MARTIN FUCHS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions