Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2021 21:24 - Jumping

Jerome Schmidt wint GP-kwalificatie!

Onze jonge landgenoot Jerome Schmidt heeft opnieuw voor een schitterende prestatie weten te zorgen! Op het tweesterrenconcours van het Sentower Park in Opglabbeek werd hij vanmiddag in de 1.40m hoge GP-kwalificatie namelijk de winnaar met zijn 11-jarige schimmelmerrie Etoille, een dochter van Corlensky G waarmee hij begin deze maand ook al won in Opglabbeek en waarmee hij vorige week nog 2de was in het Nederlandse Kronenberg. Schmidt snelde in deze speedclass naar de meet in 65.91 seconden en daarmee weerklonk opnieuw de Brabançonne.

 

De andere podiumplaatsen kleurden Duits met op de 2de plaats Selina Höger en de eveneens 11-jarige Flinstone V (Eldorado van de Zeshoek). Höger hield het ook keurig foutloos, maar moest met haar finishtijd van 68.33 seconden wel duidelijk haar meerdere erkennen in Schmidt. De 3de plaats was voor Soenke Kohrock met de 10-jarige Banjo d’Elle (Notrestar Dela Nutria). Hij wist de klok te stoppen op 68.90 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Frederic Mariën met Toujours l’Amour (Toulouse), een 10de en een 12de plaats voor Katja Haep, dit met de paarden Chanita (Caretino) en Chupalina 2 (Clarimo), een 16de plaats voor Steven Vermeir met Magnum van het Steentje (Plot Blue), een 17de plaats voor Sacha Beghuin met Fuptricia Van Beek (Vagabond de la Pomme) en een 18de plaats voor Hannes Symons met Nobel van het Hertenrooi (Gitano van Berkenbroeck).

 

TAGS   |   JEROME SCHMIDT   |   SELINA HöGER   |   SOENKE KOHROCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions