Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2021 19:23 - Jumping

Rik Hemeryck schittert in Valence!

Na de 4de plaats van François Mathy Jr. gisteren heeft nu ook Rik Hemeryck voor een topklassering weten te zorgen op het viersterrenconcours van Valence in Frankrijk. In de 1.50m hoge Longines Rankingproef verscheen Hemeryck aan de start met de 9-jarige ruin Morfine de Muze (Nabab de Rêve) en was hij na een foutloze rit een van de 12 combinaties die wisten te plaatsen voor de barrage. Hemeryck hield het in die barrage opnieuw foutloos en met een tijd van 38.35 seconden was er ook voor hem een 4de plaats.

 

We kregen opnieuw een integraal Frans podium met op kop Cedric Hurel en de 11-jarige ruin Fantasio Floreval Z (Florian de la Vie Bazooka). Hurel wist in de barrage een tijd van 35.17 seconden neer te zetten en zo klonk dus opnieuw de Marseillaise.

 

De 2de plaats ging naar amazone Marie Pellegrin, die gisteren in de 1.40m rubriek Mathy nog van het podium wist te houden. Vandaag zat ze in het zadel van de 12-jarige Valentino des Bleus (Flipper d’Elle) die ze foutloos naar de meet wist te sturen in 35.82 seconden. Fraçois Xavier Boudant was de 3de op het podium. In het zadel van de 10-jarige Brazyl de Mezel (Haloubet de Gorze) klokte hij af in 36.71 seconden.

 

Verder wist ook François Mathy Jr. zich te plaatsen voor de barrage met zijn 13-jarige Uno de La Roque (Numero Uno). Mathy kreeg in de barrage een foutje en werd uiteindelijk 8ste.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions