Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2021 17:00 - Jumping

Topklassering voor Niels Bruynseels!

Onze landgenoot Niels Bruynseels heeft zich vanmiddag naar een topklassering weten te springen op de Brussels Stephex Masters van Wolvertem. In de 1.45m rubriek van de CSI5* competitie verscheen hij in de ring met zijn 12-jarige ruin Delux Van T&L (Toulon). Hij wist in deze rubriek tegen de klok alle balken netjes in de lepels te houden en met zijn finishtijd van wist hij de 2de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

Enkel de Zwitser Steve Guerdat wist beter te doen dan Bruynseels. Guerdat zat in het zadel van de 8-jarige Dynamix de Belheme (Snaike de Blondel) en wist een overtuigende finishtijd van 59.99 seconden op het scorebord te brengen. De 3de plaats ging naar de Fransman Kevin Staut met de 10-jarige Bulgarie d’Engandou (Vargas de Ste Hermelle). Ook hij wist alle balken in de lepels te houden, maar had er 66.68 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Pieter Devos met Claire Z (Clearway), een 6de plaats voor Gregory Wathelet met Clarity (Clarimo), een 9de plaats voor Nicola Philippaerts met Moya Vd Bisschop (Darco) en een 11de plaats voor Abdel Saïd met Bandit Savoie (Qlassic Bois Margot).

 

TAGS   |   KEVIN STAUT   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIETER DEVOS   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions