Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2021 13:42 - Jumping

D’Haese en van den Bosch scoren podiumplaats

De derde dag van de Brussels Stephex Masters in Wolvertem startte vanmorgen met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Daarin kwamen onze landgenoten opnieuw sterk voor de dag want zowel Dimme D’Haese als Ines van den Bosch wisten zich te verzekeren van een plaatsje op het podium.

 

Dimme D’Haese deed dat met zijn 14-jarige ruin Comme Il Faut (Diamant de Semilly). De stalruiter van Axel Verlooy klokte in de 2de fase af in 26.13 seconden en deze prestatie leverde hem een mooie 2de plaats op. De Limburgse Ines van den Bosch volgde net na D’Haese op de 3de plaats. Zij kruiste de finish in 26.40 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 10-jarige merrie Go Go (Carnute).

 

De winst moesten ze echter laten aan de Amerikaanse amazone Ransome Rombauer, die woensdag tijdens de openingsdag ook al 2de plaats. Rombauer zat opnieuw in het zadel van de 10-jarige merrie Ayade Hero Z (Aganix du Seigneur Z) en wist de concurrentie achter zich te laten met een finishtijd van 25.99 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Jan Vermeiren met Newton Van ’t Zorgvliet (Thunder van de Zuuthoeve), een 6de plaats voor Nathan Budd met Cadix des Rosiers (Kashmir Van Schuttershof), een 10de plaats voor Katrien Nijs met Lou Lou D’Avifauna (Bamako de Muze) en een 12de plaats voor Stephanie D’Andrimont met Damaskus van de Kapel (Zento).

 

TAGS   |   DIMME D'HAESE   |   INES VAN DEN BOSCH   |   JAN VERMEIREN   |   RANSOME ROMBAUER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions