Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/08/2021 22:46 - Jumping

Top 5-klassering voor Karel Cox op Stephex!

Nadat de ruiters en amazones van de CSI5* competitie vanmiddag op de Stephex Masters hun concours al mochten starten met een 1.45m rubriek stond er vanavond ook nog een 1.50m hoge Longines Rankingproef op het programma. Daarin kwam de beste Belgische prestatie van gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox. Die had de 11-jarige ruin Kill Bill Max (Toulon) gezadeld en met een foutloze rit in 62.74 seconden wist hij zich net te verzekeren van een top 5-klassering.

 

Winst was er voor de Nederlander Willem Greve met de inmiddels 17-jarige hengst Carambole (Cassini I). Greve wist in deze speedclass een tijd neer te zetten van 60.20 seconden en daarmee hij had hij een kleine anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats ging hier naar de Amerikaanse amazone Lillie Keenan met de 10-jarige hengst Agana van het Gerendal Z (Aganix du Seigneur Z). Ook Keenan wist dus alle balken netjes in de lepels te houden, maar kruiste de meet in 61.59 seconden. De Ier Bertram Allen vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Vergezeld van de 11-jarige Fts Killossery Konfusion (Siec Livello) snelde hij naar de meet in 62.42 seconden.

 

Verder was Wilm Vermeir ook hier opnieuw een van de prijswinnaars. Ditmaal had hij de 12-jarige Joyride S (Toulon) onder het zadel en werd hij 6de na een finishtijd van 62.85 seconden.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   KAREL COX   |   LILLIE KEENAN   |   WILLEM GREVE   |   WILM VERMEIR

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions