Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/08/2021 22:03 - Jumping

Wilm Vermeir beste Belg in openingsrubriek!

Na de tweester- en driestercompetitie is vanmiddag op de Brussels Stephex Masters van Wolvertem nu ook de vijfstercompetitie van start gegaan. Zij kregen als openingsrubriek een 1.45m rubriek in 2 fasen voor de kiezen en daarin was het Wilm Vermeir die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Vermeir, die afgelopen zondag ook nog 2de was in de CSI3* GP van Zanhoven, had opnieuw zijn 9-jarige schimmelmerrie Hotshot (London) gezadeld en met een foutloze barrage in 31.01 seconden wist hij beslag te leggen op de 8ste plaats in het klassement.

 

De overwinning was weggelegd voor de Braziliaan Francisco José Mesquita Musa met de 13-jarige Catch Me Imperio Egipcio (Contagio Z). Hij wist in de 2de fase de meet te bereiken in 25.04 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was weggelegd voor de Nederlander Willem Greve. Hij had de 9-jarige hengst Highway M TN (Eldorado van de Zeshoek) onder het zadel en klokte uiteindelijk af in 25.34 seconden. De jonge Amerikaan Brian Moggre vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij stuurde de 10-jarige Gelano (Eldorado van de Zeshoek) naar de eindmeet in 25.62 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions