Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/08/2021 21:43 - Jumping

Rik Nauta is de snelste op Stephex Masters!

Op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem heeft nu ook Rik Nauta een rubriek weten te winnen. In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie was hij vanmiddag de beste met de 11-jarige merrie Kia Maria Vd Potaarde (Numero Uno). In een rubriek tegen de klok snelde Nauta naar de eindmeet in 54.12 seconden en daarmee had hij ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

Ook de 2de plaats bleef hier in eigen land en daarvoor zorgde Nathan Budd met de 9-jarige merrie Conthasana PS (Conthargos). Budd deed een uitstekende poging, maar moest met zijn finishtijd van 56.24 seconden wel duidelijk zijn meerdere erkenenn in Nauta. De 3de plaats ging ex aequo naar onze landgenoot Philippe Vanderhasselt met de 10-jarige Cristanna Z (Cardento VDL) en de Duitse amazone Linn Hamann met de 15-jarige Crystal Clear (Clearway). Beide combinaties wisten een tijd van 57.32 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Dimme D’Haese met Jade, een 8ste plaats voor Eleonore Lambilliotte met Hotcha Van ’T Rozendael (Cartier van de Heffinck) en een 12de plaats voor Karlien Fannes met Mirhte van het Molenhof (Eldorado Vd Zeshoek).

 

TAGS   |   LINN HAMANN   |   NATHAN BUDD   |   PHILIPPE VANDERHASSELT   |   RIK NAUTA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions