Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/08/2021 16:09 - Jumping

Gregory Wathelet wint op de Stephex Masters!

De Belgische delegatie blijft de overwinningen opstapelen op de Brussels Stephex Masters van Wolvertem. Vanmorgen om 10.00u stond er de eerste Longines Rankingproef van de CSI3* competitie op het programma en daarin was het Gregory Wathelet die de overwinning wist op te eisen met de 15-jarige ruin Edesa’s Basantos (Casantos). Wathelet, die afgelopen zondag nog de CSI2* GP van Valkenswaard wist te winnen, finishte in een 18-koppige barrage in 36.47 seconden en daarmee zorgde hij dus opnieuw voor een Belgische overwinning.

 

De 2de plaats ging naar de Britse amazone Emma Stoker, die rijdt voor de stal van Axel Verlooy. Stoker zat in het zadel van de 11-jarige Kontador Vdm (Eldorado van de Zeshoek) en wist in de barrage een tijd van 38.22 seconden op het scorebord te brengen. De Zwitser Martin Fuchs wist hier de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij rekenende hiervoor op de 13-jarige ruin The Sinner (Sanvaro), die hij naar de eindmeet wist te loodsen in 38.33 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 10de plaats voor Anthony Wellens met l’Escada Cava (Vagabond de la Pomme), een 12de plaats voor Dominique Hendrickx met Koriano Van Klapscheut (Lord Z), een 13de plaats voor Niels Bruynseels met Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve), een 14de plaats voor Thibault Philippaerts met Aqaba de Leau (Arko III), een 15de plaats voor Maartje Verberckmoes met Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte) en een 16de plaats voor Emilie Conter met Legolas Ter Wilgen (Emmerton).

 

TAGS   |   EMMA STOKER   |   GREGORY WATHELET   |   MARTIN FUCHS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions