Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/08/2021 15:07 - Algemeen

Horseman Auction: uitzonderlijke collectie!

Horseman Elite Auction stelt haar uitzonderlijke collectie voor!

 

28 veulens, 8 embryo’s en 3 fokmerrie, dat zijn de cijfers die Horseman Elite Auction u kan voorstellen. Horseman Elite Auction is natuurlijk veel meer dan cijfers, het zijn ook de beste moederlijnen van België, “The Best of Belgium. Our promise”.

 

De collectie die op 4 september 2021 in het Azelhof zal geveild worden liegt er niet om. Veulens uit de moederlijn van Pieter Devos’ Candy en andere gekende moederlijnen zoals deze van Tinka’s Boy, Tic Tac du Seigneur, Casall ASK, Mumbai, Hello Sanctos, Electra van ‘t Roosakker, Narcotique De Muze II, Quickly De Kreisker, .. Het zijn maar enkele van de vele klinkende namen die het veilingcomité wist te verzamelen.

 

Ook de fokmerries zijn actueler dan ooit, dankzij de bloedlijnen van Embassy II, Hardrock Z en Impressario vd Heffinck, maar u bent misschien nog meer geïnteresseerd in een van de embryo’s? Als vaders tekenen daarvoor absolute toppers als Kashmir van Schuttershof, Heartbreaker,  Chacco Blue, Baloubet du Rouet, Comme Il Faut en Cornet Obolensky.

 

De moederlijnen van deze embryo’s zijn mogelijks nog indrukwekkender: embryo’s uit de zus van Casall ASK, Funky Music en Emerald van ‘t Ruytershof of had u liever een embryo uit een dochter van Walnut De Muze of Fragance de Chalus? Of verkiest u de stam van Usha van ‘t Roosakker of Narcotique de Muze?

 

U ziet het, de kwaliteit en de klasse bij Horseman Elite Auction liggen hoog! En dat geldt niet alleen voor de collectie, maar ook voor het evenement. Zaterdag 4 september is dus de ideale gelegenheid als u wilt genieten van een gezellige avond uit, nu het weer kan!

 

U kan tijdens de veiling namelijk kiezen voor een stijlvol VIP Dinner of voor een Champagnetafel met tapas. Zo’n tafel voor 6 personen reserveert u eenvoudig door te bellen naar Kurt Heremans: +32 (0)474 82 56 24 of een mailtje te sturen naar kurtH@horseman.auction of het formulier op de website in te vullen. Mogen wij u er ook vriendelijk op wijzen dat voor het bezoek aan het evenement een Covid Safe Ticket noodzakelijk is.

 

Kan u er niet bij zijn? U hoeft niets te missen - buiten de geweldige hospitality en sfeer dan! Ook dit jaar is het perfect mogelijk om de veiling online te volgen en mee te bieden. Wilt u zeker zijn dat u kan bieden? U kan zich nu al registreren door op deze link te klikken!

 

Bekijkt u liever eerst rustig onze collectie? Neem dan een kijkje op onze site - www.horseman.auction

 

Het Horseman Auctionteam verwelkomt u graag op 4 september in het Azelhof!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions