Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/08/2021 09:03 - Jumping

Jeroen Appelen scoort podiumplaats!

De openingsdag van de Brussels Stephex Masters werd gisterenavond afgesloten met de 1.40m hoofdrubriek van de CSI3* competitie. Daarin wist onze landgenoot Jeroen Appelen een podiumplaats te scoren met de 9-jarige merrie Sina (Spiderman). Appelen wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en zijn finishtijd van 33.56 seconden leverde hem een 3de plaats op.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Duitser Josch Löhden met de 10-jarige ruin Van Moor (Van Helsing). Hij wist in de 2de fase de meet te kruisen in 30.69 seconden en daarmee de concurrentie op afstand te houden. De Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf volgde na Löhden op de 2de plaats. Zij wist met de 9-jarige merrie Murkami Gp Z (Mylord Carthago) een tijd van 32.83 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Anthony Wellens met l’Escada Cava (Vagabond de la Pomme), een 5de plaats voor Dirk Demeersman met L’Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly) en een 11de plaats voor Catherine van Roosbroeck met Miles (Emerald van ’t Ruytershof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions