Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/08/2021 08:15 - Jumping

Evelyne Putters wordt 4de in hoofdrubriek!

Op de Brussels Stephex Masters van Wolvertem was de hoofdrubriek van de CSI2* competitie gisterennamiddag een 1.40m hoge speedclass. De beste Belgische prestatie kwam daarin van Evelyne Putters, die eind vorige maand ons land nog vertegenwoordigde op het Europees Kampioenschap voor de jeugd in het Portugese Vilamoura. Putters was vergezeld van de 12-jarige merrie Eye of the Tiger (Carambole) en strandde net naast het podium op de 4de plaats nadat ze de klok wist te stoppen op 61.68 seconden.

 

Winst was er voor de Noorse amazone Maria Louise Kingsrød, die de 13-jarige Urioso de Laume (Diams du Grasset) onder het zadel had. Zij wist in deze speedclass de klok te stoppen op 59.32 seconden en daarmee slaagde ze er als enige in om onder de 60 seconden te blijven.

 

De 2de plaats ging naar de Amerikaanse amazone Ransome Rombauer met de 10-jarige merrie Ayade Hero Z (Aganix du Seigneur Z), die afgelopen winter in Wellington sterk presteerde onder het zadel van Spencer Smith. Rombauer had er gisteren 60.41 seconden voor nodig om haar parcours tot een goed einde te  brengen. De Duitse amazone Linn Hamann vervolledigde het integrale vrouwelijke podium op de 3de plaats. Zij stuurde de 15-jarige Crystal Clear (Clearway) naar de eindmeet in 61.43 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Philippe Vanderhasselt met Fenne (Namelus R), een 8ste plaats voor Dimme D’Haese met Comme Il Faut (Diamant de Semilly) en een 11de plaats voor Jan Vermeiren met Newton Van’ t Zorgvliet (Thunder van de Zuuthoeve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions