Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/08/2021 16:24 - Jumping

Anthony Philippaerts wint openingsrubriek!

Op de terreinen van Stephan Conter in Wolvertem werd vanmorgen het startschot gegeven van een nieuwe editie van de Brussels Stephex Masters! De eerste rubriek die vanmorgen op het programma stond was de 1.35m openginsrubriek van de CSI2* competitie en die leverde ook meteen een Belgische overwinning op! Het was namelijk de jonge Anthony Philippaerts die er de winnaar werd me de 9-jarige ruin Calypso de Blondel (Lauterbach), waarmee hij zich begin deze maand nog tweemaal wist te klasseren in Valkenwaard. Philippaerts snelde in de 2de fase naar de meet in 28.39 seconden en daarmee liet hij dus meteen de Brabançonne weerklinken.

 

En ook de 2de plaats bleef in deze rubriek in eigen land en daarvoor zorgde amazone Tatiana Troiani met de eveneens 9-jarige Mandarina LS (Manzanillo LS). Zij kruiste de meet echter in 30.22 seconden en daarmee moest ze wel duidelijk haar meerdere erkennen in de jonge Philippaerts. De Ier Christopher Megahey vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij zadelde de ook al 9-jarige Mistery van het Hellehof (Erco Van ’t Roosakker) die hij naar de meet wist te loodsen in 30.30 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Stéphanie Andries met New Jursy van de Noordheuvel (Spartacus TN), een 9de plaats voor Kris Christiaens met Novastar Vd Berghoeve (Emerald Van ’t Ruytershof), een 10de plaats voor Dimme D’Haese met Jade en een 12de plaats voor Evelyne Putters met Meluso PS (Messenger).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions