Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/08/2021 14:56 - Algemeen

ESI veiling: toegang tot unieke veulens!

XXI. ESI Veulenveiling - Europa's toegang tot exclusieve springveulens

 

Aanstaande vrijdag 27 augustus 2021 vindt de XXI. ESI Foal Auction plaats op CSI Klein Roscharden in Lastrup, Duitsland. 


In totaal zullen er 43 elite veulens geveild worden, allen zorgvuldig geselecteerd door de veilingmanagers Henrik Klatte en Otto Vaske. De moederlijnen van deze veulens hebben zich bewezen op het gebied van prestaties en competitie en dat is de prioriteit bij het selecteren van de veulens voor de ESI Auction. 

 

De exclusieve collectie pakt uit met lotnummer 15 "Ringo Star", een indrukwekkend hengstveulen van Carthago Z x Argentinus x Cassini I uit de directe moederlijn van Cristallo I & II.

 

De lijst van veelbelovende toekomstige toppers is lang. Kijk maar naar lotnummer 2, het hengstveulen "Calvero" van Cornet´s Quaprice x Diarado uit de moederlijn van de beroemde Calvaro en Landadel, gevolgd door lotnummer 8 het hengstveulen "Con du Rouet" uit Conthargos x Baloubet du Rouet x Weinberg, de grootmoeder is ook de moeder van Levantado As, Bacarole en Baloutelli.

 

Lotnummer 13 "Vanilla Ice" een merrieveulen van Vigo d´Arsouilles x Action Breaker x Argentinus, komt uit de moederlijn van Banda de Hus die zelf tot 1.60m heeft gelopen. Een andere uniek veulen is lotnummer 36 "Cupido" v. Charthago Blue uit de volle zus van Armitage.

 

De pedigrees van deze Elite-Foals komen uit wereldberoemde spring- en fokhengsten als Tangelo v/d Zuuthoeve, Aganix du Seigneur, Clarimo, Comme il faut, LB Convall, Verdi TN, Eldorado v/d Zeshoek TN, Diamant de Semilly, Chilli Willi en Nevados S.

 

U kunt uw bod online plaatsen onder www.esi.auction of live ter plaatse in Lastrup op vrijdag 27 augustus 2021. Voor vragen aarzel niet om contact met ons op te nemen: 
Henrik Klatte +49 (0) 172 5213481
www.esi.auction

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions